Περιποίηση Σαλονιού

 

Γίνεται λεπτομερής εσωτερικός καθαρισμός,με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, μηχανημάτων αλλά και καθαριστικών, ανάλογα με την επιφάνεια και την φθορά του κάθε αυτοκινήτου. Καθαρίζονται μοκέτες, καθίσματα, πλαστικά μέρη, ουρανός (όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής) χώρος πορτμπαγκάζ, ρεζέρβα, κτλ. Στη συνέχεια ενυδατώνονται όλα τα πλαστικά μέρη με ειδικό γαλάκτωμα για την άψογη εμφάνιση αλλά και για την συντήρηση τους ειδικά από την ακτινοβολία του ηλίου κατά τις μεγάλες θερμοκρασίες.

Στο τέλος γίνεται απολύμανση ολόκληρου του εσωτερικού και του a/c,με επαγγελματική συσκευή όζοντος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και την περιποίηση του εσωτερικού, είναι άριστης ποιότητας από τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς, ΜΗ βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό, και με όλες τις πιστοποιήσεις και τα iso που απαιτούνται,για την σωστή χρήση τους, και κυκλοφορίας τους.

Καθαρίζονται όλες οι δερμάτινες επιφάνειες με με τα κατάλληλα καθαριστικά για καθαρισμό σε βάθος και χωρίς πιθανότητα ζημιάς από ακατάλληλα καθαριστικά και στη συνέχεια ενυδατώνονται για την άμεση προστασία, συντήρηση και την άψογη εμφάνιση τους.

Η συντήρηση του δερμάτινου σαλονιού συνιστούμε να γίνετε μια φορά το χρόνο

  • Υπάρχει και η δυνατότητα αδιαβροχοποίησης - σφράγισης στις δερμάτινες επιφάνειες με υλικό νανοτεχνολογίας.
  • Γίνεται και αφαίρεση των καθισμάτων, ανάλογα με την κατάσταση τους, όπου είναι εφικτό και κατόπιν συνεννόησης.